Alle merken onder één dak

Stemico bv is een onafhankelijk verdeler, zo hebben wij de mogelijkheid om verschillende topmerken aan te bieden tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We volgen een selectief gamma in onze winkel waarin we sterk geloven. Zowel op het vlak van veiligheidsschoenen als werk- of bedrijfskledij hebben we een mooi aanbod binnen ieders prijsklasse. Wij blijven investeren en innoveren om u het beste aanbod en de ruimste keuze te bieden.

Persoonlijke service

Ons grootste doel is onze klanten een hoge servicegraad aan te bieden. Wij werken zeer klantgericht en proberen zoveel mogelijk de wens van de klant te vervullen. Bent u op zoek naar werkkledij, personalisatie (borduren, bedrukken, ..) of persoonlijke bescherming (gezichtsbescherming, hoofdbescherming, handschoenen, …) mét advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Advies op maat

Wil je graag correct advies? Kom je er niet uit welke werkkledij het best bij je past? Wij helpen je met veel plezier op weg naar de juiste outfit. Wij bieden advies op maat voor al je noden.

 

In onze winkel bieden wij de mogelijkheid om diverse merken en modellen, zowel van schoenen als kledij, te passen. Hebt u de geschikte artikelen gevonden? Dan kunt u deze onmiddellijk aankopen. Iedereen is welkom in onze winkel: particulieren, zelfstandigen, kleine en grote bedrijven.

 

Klik hier voor onze adresgegevens